Ραμί: «Το βράδυ της νίκης με την Αργεντινή άρχισα να κυνηγάω τους συμπαίκτες μου με πυροσβεστήρα»

Ένα… μεθύσι εκτός ορίων παρατηρούσε όποιος βρισκόταν στο ξενοδοχείο της Γαλλίας μετά την νίκη επί της Αργεντινής, με τον Αντίλ Ραμί να προβαίνει σε πικάντικες αποκαλύψεις.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ δεν πήρε λεπτό συμμετοχής στην πορεία τίτλου των «τρικολόρ», ωστόσο κατάφερε με την συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο «TF1» να κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις αποκαλύψεις του για ένα… πάρτι που στήθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας.

«Μετά την νίκη μας επί της Αργεντινής πήγαμε σε ένα εστιατόριο να το γιορτάσουμε. Επικρατούσε μια ατμόσφαιρα πενταήμερης. Όλοι ήμασταν χαλαροί και όταν επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο αρχίσαμε να τραγουδάμε στους διαδρόμους. Εγώ, πιστός στις “παραδόσεις” μου, έβαλα το κράνος μου και έπαιξα γυμνός Fortnite στο δωμάτιό μου» σχολίασε αρχικά και προσέθεσε για το πιο «καυτό» παρασκήνιο:

Τραγούδια παντού. Κάποια απ’ τα παιδιά ξεκίνησαν να βαράνε τις πόρτες ώστε όσοι κοιμούνταν να ξυπνήσουν. Κάποια στιγμή χτύπησε και η δική μου πόρτα. Ήταν ο Μεντί. Πήρα έναν πυροσβεστήρα που είχα στο δωμάτιό μου και άρχισα να τους κυνηγάω. Ήρθε ο Ντεσάμπ με τις πιτζάμες και όταν τον είδα σκέφτηκα ότι τα ‘σκάτωσα’».